slider14139
  • GreenTech

tekst14140

Få realiseret din grønne ide!

I Move Innovation har vi stor erfaring med at udvikle forskellige “grønne” løsninger og produkter sammen med Green Tech virksomheder og organisationer. Vi har udviklet forskellige energieffektive løsninger, hvor fokus har været på optimering af energiforbrug, men vi har også udviklet løsninger som bruger vedvarende energi, herunder sol og vindenergi, det kan du blandt andet læse om her. 

Foruden energieffektive løsninger og vedvarende energi udviklinger har vi også udviklet forskellige løsninger som minimerer spild, alt sammen for at mindske vores afsæt på kloden og fremme den grønne omstilling. Det kan du læse mere om her. 

 

imagetekst14141

Greentech er et vidt begreb og kan dække over både affaldssortering, grøn og vedvarende energi, reducering af energiforbrug, minimere forbrug og spild. I bund og grund handler det om at mindske vores aftryk på kloden og løse klimaproblemerne. Med Move Innovation som din partner, hjælper vi dig med at realisere din grønne idé og løsning. 

Greentech handler om at mindske vores aftryk på miljøet og udvikle “grønne” teknologier, som kan hjælpe os med at passe på miljøet. Move Innovation er din partner, hvis du skal udvikle løsninger som optimere energiproduktion, energiforbrug, energistyring og energilagring. Vi har solid erfaring med udvikling af teknologi til grøn omstilling. Vi har været med i flere grønne udviklingsprojekter som har fremmet grønne virksomheders udvikling og vækst.

imagetekst114142

Det øgede fokus på en grønnere, mere miljørigtig og bæredygtig verden, driver udviklingen af greentech løsninger. Der er et stort behov for at udvikle nye teknologier og systemløsninger for at imødekomme et klimaneutralt EU i 2050, dette har både regeringer, organisationer og virksomheder fået øjnene op for. Vi har hjulpet flere virksomheder med at udvikle produkter og løsninger som alle taler ind i et klimaneutralt EU. Det handler om at fremme den bæredygtige udvikling. Teknologien skal bidrage til en bæredygtig udvikling, hvor vi bruger vedvarende ressourcer, eksempelvis sol, vind og vandkraft.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.