topslider12046
  • Vi udvikler for alle, som har behov for elektronik og produktudvikling

text12047

I Move Innovation udvikler vi løsninger, komponenter, elektronik og produkter til alle som har behov for dette. Vi afgrænser os ikke til udvalgte eller bestemte brancher. Vi er specialister i at løse tekniske problemer, som aldrig er løst før. Derudover er vi specialister i at udvikle elektronik, komponenter, løsninger og produkter som ikke er udviklet før - Uanset branche. 

Mange af vores kunder kommer godt nok fra medico- eller automationsbranchen, og derfor er vi bl.a. eksperter i, at komme i mål med medico certificerede produkter eller udvikle specialkomponenter til automationsbranchen. Men det betyder ikke, at vi ikke samarbejder med andre brancher, tværtimod. Vi tager altid gerne imod en udfordring, uanset branche. 

Vi har ligeledes hjulpet mange startups med at supplere og realisere deres teknologivirksomheder, herunder søge fundings. Derudover har vi også hjulpet investorer med at vurdere teknologi og deres guldæg. Vi har faciliteterne til at kunne udføre en teknisk vurdering og dermed halvere fejlskud på nye investeringer. 

 

Selvom mange af vores kunder kommer fra medico- og automationsbranchen og startups er en del af vores DNA, så er vi altid klar på nye udfordringer, uanset branche. 

Giv os en udfordring her 

 

Giv os en udfordring!

Ring eller skriv til Giv os en udfordring!

Casper Fisker
Mechanical Design Engineer
Tlf: +45 61 10 10 12 Mail: cf@moveinnovation.dk

Jacob Hesselballe
COO
Tlf: +45 40 95 68 94  Mail: jh@moveinnovation.dk

Signe Back
Innovation Facilitator
Tlf: +45 93 10 31 22 Mail: sb@moveinnovation.dk

Jørgen Ole Kjær
CEO
Tlf: +45 20 14 12 43 Mail: jok@moveinnovation.dk

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.