imageandtexts7351

industrial internet of things - løsninger for fremtiden

text7356

IIoT-løsninger til maskinmonitorering

 

Move Innovation har i mange år arbejdet med Industrial Internet of Things og skræddersyet monitoreringsløsninger, der passer specifikt til den enkelte virksomheds behov. Vi har leveret hundredvis af færdige IIoT-løsninger til adskillige store kunder inden for bl.a. plastproduktion, vand, køling, vindmøller, cement og bioethanol. Vi arbejder altid under fortrolighed og hemmeligholder derfor vores samarbejder. Matlab, Simulink, Azure, IIoT Edge løsninger, sikre databaser og specialudviklet hardware til aggressive miljøer er en del af vores hverdag.

Move Innovations IIoT-løsninger består bl.a. af hardware til dataopsamling, der måler tryk, rystelser, temperatur, flow samt analyserer billeder. Disse data bearbejdes i et distribueret Condition Monitoring System, hvor de omsættes til overbliksskabende grafer, figurer eller alarmfunktioner, således at der sikres en effektiv nær- og fjern-overvågning af maskiner. Med implementering af algoritmer i monitoreringssystemet er det muligt for fagpersoner hurtigt at regulere maskinernes indstillinger.   

De informationer, løsningerne giver adgang til, medfører et direkte økonomisk og bæredygtigt afkast. Levetiden på produktionsudstyret forlænges, idet man med den rigtige vedligeholdelse undgår unødvendigt slid. Ligeledes bliver det muligt at finde frem til de specifikke maskinindstillinger, der giver den højeste produktionsværdi.   

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os for at få en uforpligtende snak.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.