slider7623
  • MiWire

    Vinder af Danish Tech Challenge 2018

text7291

ET MOBILT MODEM MED EN RETNINGSBESTEMT ANTENNE

MiWire producerer MiWire RouDem, som er “et mobil modem med en retningsbestemt antenne, der forbedrer signalstyrken”, og er ideel til sommerhuset, byggepladsen, campingvognen eller på eksempelvis en båd. Den skal placeres udenfor på taget, skorstenen, en mast eller bare på et bord og den forbedrer den mobile 4G internetforbindelse og skaber et hotspot. Du kan også forbinde den til en ekstern wifi-router som din PC eller mobil kan forbinde sig til.

MiWire lagde i starten af 2017 en plan i samarbejde med Move Innovation og den 8. februar 2018, kun et år efter, blev den første palle med MiWire RouDems sendt ud til kunder.

Planen som blev lagt, indeholdt hele processen fra MiWires idé til det færdige produkt: udvikling, indkøb, test, godkendelser, 0-serie og montage. Der blev nedsat et team bestående af ingeniører fra Move Innovation og fra MiWire og der blev valgt et lokale til projektet hos Move Innovation.

De forskellige faglige opgaver i et projekt som MiWire, krævede mange kompetencer fordelt på forskellige typer af ingeniører, administratorer, produktionsmedarbejdere og indkøbere, som alle blev deltidstilknyttet projektet i den tid der var nødvendig.

Teamet samlede desuden viden op i projektet, således at MiWire ikke er afhængig af én bestemt person, men kan vende tilbage om eksempelvis et år og fortsætte med nye tiltag, da viden er bevaret i teamet - uanset om en eller flere personer ikke længere er en del af det. 

Move Innovations montagehal blev benyttet til at lave den første produktionsbatch. Hermed blev børnesygdommene i produktionen minimeret inden MiWire Roudem blev sendt til masseproduktion på en fabrik.

 

Læs mere om MiWire her.

Nysgerrig efter hvad Move Innovation kan gøre for dig?

Tøv ikke med at kontakte os på info@moveinnovation.dk eller +45 32 20 50 60

imageandtext7290

danish tech challenge

I 2018 vandt MiWire hovedprisen på 500.000 kr i Danish Tech Challenge - et acceleratorforløb for hardware-startups. 

Takket være samarbejdet med Move Innovation, der førte dem sikkert frem til første produktionsbatch, havde de et relevant produkt, der fungerede.

Jurymedlem Charlotte Vedel begrundede i Electronic Supply blandt andet valget af MiWire som vindere, med produktets højteknologiske effektivitet:

"MiWire skiller sig ud på det punkt, at de leverede super kvalitet meget hurtigt."

Læs mere om prisen her.

slideshow7628
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.