slider7626
  • PlatoScience

text7183

PLATOWORK FROM PLATOSCIENCE

PlatoScience har i samarbejde med Move Innovation udviklet det innovative headset PlatoWork, som sænker adgangsbarriererne for neurostimulering. Headsettet er forbundet til en smartphone app som giver brugeren mulighed for at vælge forskellige ”mind sets” og som indsamler data om brugerens brug. PlatoWork er designet og udviklet for at forbedre evnen til at løse komplekse, kreative problemer.

PlatoScience kontaktede Move Innovation i 2016 i forbindelse med udviklingen af et ”second generation” printkort. Move Innovation blev anbefalet gennem en tidligere kunde, som vi hjalp udvikle et medicinsk apparat. I samarbejde med PlatoScience’s mekanik ingeniører, fik vores hardware ingeniører specificeret hvilke funktioner som skulle realiseres. Herefter blev elektronikken udviklet og programmeret in-house på Move Innovations kontorer.

En vigtig del af processen er ligeledes at få produktet CE-godkendt. Move Innovation udførte tests i forbindelse med denne CE-godkendelse.

 

Besøg PlatoSciences hjemmeside for at læse mere om PlatoWork.

Værktøjskassen

Bluetooth Low Energy
Interface Protocol
GUI
Firmware
Current Source
ADC
DAC
Signal conditioning
Multiplexing
Li-Ion Battery Charging
Current Limiting
PCB Layout
Altium Designer

slideshow7627
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.