slider7630
  • Spiromagic

tekst6537

innovativ telemedicin - FRA IDÉ TIL FÆRDIGT PRODUKT

Spiromagic er et apparat udviklet til at måle lungefunktionen hos sportsfolk og personer med eksempelvis astma eller KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom). Ved hjælp af et gennemafprøvet brugertestet design og en brugervenlig app er det let og enkelt at holde øje med lungernes funktionsevne.

Spiromagic har fra idé til færdigt produkt været baseret på brugerdrevet udvikling, da produktet i sidste ende er til for at hjælpe et stort antal mennesker. Designet er derfor praktisk og gør Spiromagic utrolig intuitiv at bruge.   

Udviklingen af Spiromagic har allerede fra idéfasen fokuseret på brugerne - det var derfor utrolig vigtigt, at apparatet var pålideligt, trygt og sikkert at bruge. For at kunne vurdere om spirometeret målte hele pustekurven korrekt, blev der investeret i en kunstig lunge, der kan generere alle menneskeligt mulige lungekurver.

Efter at have lavet utallige skitser, foretaget tests, lavet brugerundersøgelser og testet prototyper, kom vi frem til et færdigt produkt, der kan øge livskvaliteten for en stor gruppe mennesker.

Spiromagics betydning

Udviklingen af Spiromagic har betydet at personer med eksempelvis astma eller KOL selv kan holde øje med deres lungefunktionsudvikling over tid og således målrette deres behandling og undgå anfald og akutte indlæggelser. Det skønnes at ca. 435.000 danskere har KOL - det fører til op imod 23.000 indlæggelser om året.

Med Spiromagic kan brugerne let og enkelt bruge app'en på deres smartphone til at monitorere deres reelle lungefunktion og tage denne data med til lægen.

 

Spiromagic blev nomineret til en Danish Design Award 2017 i kategorien Healthy Life.

NYSGERRIG EFTER HVAD MOVE INNOVATION KAN GØRE FOR DIG?

Få direkte adgang til vores teknologiske ekspertise og vores kendskab til medico-industrien.

Kontakt os på info@moveinnovation.dk eller +45 32 20 50 60

Værktøjskassen

Testdrevet udvikling
Medical standard ISO 26782
Nordic Semiconductor NRF51 chip
BTLE (Bluetooth low energy)
Database - core-data, MySQL, backend cloud server
iOS - Native app (objective c og Swift)
ADC

imageAndtext16625

 

 

Besøg Spiromagics hjemmeside for at læse mere.

 

 

slideshow7631
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.