slider7653
text7654

Move Innovation fejrer 10-års jubilæum

I februar 2020 kan Move Innovation fejre sin 10-års fødselsdag.

Da det hele begyndte for et årti siden var vi kun fem medarbejdere, der holdt til i små lokaler med vores store ambitioner. Vi havde det fælles mål at sætte skub i innovationen i danske virksomheder – og hold op, hvor er det lykkedes!

Her ti år senere (med to gazelle-kåringer i bagagen) er vi vokset til det femdobbelte med 25 knivskarpe og engagerede medarbejdere. I 2016 flyttede vi ind i vores nyindrettede lokaler i Søborg, der indeholder blandt andet værksted, laboratorie og produktionsfaciliteter.

Vores portefølje af projekter er vokset stødt, og siden 2010 har vi arbejdet på mere end 80 projekter og udviklet elektroniske løsninger, der anvendes overalt i verden – fra ørkenbyer til verdens metropoler.

Tusind tak, til alle jer der har været med de sidste ti år! Vi er stolte af alt det vi har opnået indtil nu, og vi glæder os til de næste ti år.

 

Læs mere om nogle af vores projekter her.

VIL du være en del af vores næste årti?

Ring +45 32 20 50 60 eller skriv til info@moveinnovation.dk

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

video7695

Martin Hansens jubilæumstale

 

CEO og grundlægger af Move Innovation, Martin Hansen, sagde - i anledningen af jubilæet - et par ord om de ambitioner, han havde med Move Innovation, da det hele startede.

 

 

 

 

slideshow7660
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.