slider7249 text7250

Embedded Everywhere

Den 18. april 2018 deltager Move Innovation i Ingeniørforeningen IDA’s arrangement Embedded Everywhere, som sætter fokus på embedded software og mulighederne i nye teknologier.

Hos Move Innovation er vi eksperter inden for embedded software og hardware, og vi glæder os til at møde ligesindede entusiaster og ildsjæle, som brænder for udvikling af apparater.

Vi udstiller også på konferencen, hvor vi står hele dagen og fortæller om vores projekter og kompetencer inden for embedded software.

 

Pushing the Cloud to the Edge: Introducing Fog/Low Latency CMS

En af vores softwareingeniører, Ryan Raasch, skal tale om hvordan stadig flere data indsamles fra IOT-enheder, og hvordan der stilles flere krav til netværksinfrastrukturen. Han kommer ind på hvordan Edge Computing kan give besparelser og ny funktionalitet i forhold til traditionelle Cloud løsninger, samt hvordan embedded virtualisering øger både fleksibilitet og sikkerhed i IoT systemer.

Ryans oplæg er kl 12.00 i spor 2.

 

Læs mere om vores deltagelse i Aktuel Elektronik på s. 9.

 

 

 

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.