slider7450
text7451

TAG MED move innovation TIL ELECTRONICS OF TOMORROW

Move Innovation deltager i Electronics of Tomorrow den 7. til 9. maj 2019, og vi glæder os til nogle dage fyldt med vidensdeling, innovation og sparring med andre i elektronikbranchen.

Messen afholdes i MCH Messecenter Herning og byder på et internationalt konferenceprogram, workshops og et særligt innovationsområde.    

Som eksperter i udviklingen af embedded software og hardware glæder vi os til at møde ligesindede elektronik-entusiaster. Du kan finde os i vores stand, M9778, hvor står vi klar til at sparre med dig om dine nuværende og kommende projekter.

Husk at booke et møde på forhånd ved at skrive til info@moveinnovation.dk

FIND OS PÅ STAND M9778

Få mest ud af os: Book et uforpligtende møde

 

  • Hav god tid til samtalen

  • Mød de mest relevante eksperter

  • Få velfunderet og målrettet sparring

 

Skriv til info@moveinnovation.dk

aktiviteter7462

Det kan du opleve hos os

Aktiviteter

Aktiviteter

På standen tilbyder vi uforpligtende sparring om den elektroniske produktudvikling eller tekniske opgradering af dit produkt. Book et møde ved at skrive til info@moveinnovation.dk.

Nyheder

Nyheder

Økonomiske IIoT-løsninger til virksomheder i alle størrelser. Move Innovations nyskabende tilgang til edge computing muliggør optimering af arbejdsprocesser og produktionsværdi med minimale omkostninger. Kom forbi vores stand for at høre mere.

Konkurrence

Konkurrence

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en Spiromagic lungefunktionsmåler. Vi trækker lod den sidste dag.

booketmoede7461

Book et møde og få produktiv sparring

Du er meget velkommen til at kigge forbi under messen til en snak om din produktudvikling. For at få mest muligt ud af samtalen, opfordrer vi dig til at booke et møde på forhånd. På den måde er du sikret god tid til samtalen, uden at du behøver vente i kø. Yderligere sørger vi for at forberede os på din konkrete situation og at tage de eksperter med, der er mest relevante for dig. 

Skriv til info@moveinnovation.dk for at booke dit møde. Skriv blot ”EOT” i emnelinjen og angiv dato og tidspunkt for, hvornår du ønsker at mødes. 

Vi glæder os til at se dig! 

sætskubidineidéer7470

Sæt skub i dine idéer

Move Innovation laver elektronisk produktudvikling, der skaber forandring – både på produktionsgulvet og i hjemmet. Vi designer, udvikler, tester,  producerer og vedligeholder - lige fra din idé tager form til produktet er veletableret på markedet.

Vores ingeniører er kendetegnet ved deres effektivitet, nysgerrighed og alsidige erfaring. Vi sørger for at skabe rammerne, så du inden for kort tid står tilbage med et produkt, der matcher både dine egne visioner og dine brugeres reelle behov. 

Vi har ti års erfaring med udvikling af innovative løsninger, og vi skræddersyr vores ekspertteam, så du bliver suppleret med præcis de kompetencer, der passer til dine behov. Vores fokus er på at skabe smarte og langtidsholdbare løsninger, der minimerer dine omkostninger og øger din produktionsværdi eller sikrer dit mersalg.

 

Deltager du ikke i messen? Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om jeres udfordringer og ønsker.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.