text7166

Move Innovation kåret som Gazellevirksomhed i 2017 og 2018

 

Der er sket rigtig meget for Move Innovation igennem de sidste år. Det har i både 2017 og 2018 resulteret i en Gazelle-kåring fra Børsen, hvilket vi er meget stolte af. En Gazellevirksomhed er karakteriseret af vækst – som minimum en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Den fysiske manifestation af Move Innovations vækst har specielt kunne mærkes på vores nye kontorer, som er tre gange så store som de forrige. Den ekstra plads var tiltrængt, da vi ligeledes er blevet tre gange så mange medarbejdere. Det har betydet en vækst i faglige kompetencer, både inden for software og hardware. Det har givet større mulighed for sparring kollegaerne imellem i vores innovative udviklingsprocesser.

Denne sparring, drevet af entusiasme og faglig dygtighed, har været grobund for de 80 succesfulde projekter som er blevet gennemført siden Move Innovations start i 2010, hvoraf de 50 er inden for de sidste fire år.

Move Innovation vil gerne blive ved med at vokse og vores projektorganisation er yderligere blevet styrket til at kunne tage sig af både nuværende og kommende kunders projekter. Kontakt os, hvis vi skal hjælpe med at gøre dine ideer til virkelighed. Apparatudvikling er vores DNA.

 

Kontakt Move Innovation på +45 32 20 50 60 eller info@moveinnovation.dk

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.