slider7515
  • Mød os på High Tech Summit

text7516

KOM MED OS TIL HIGH TECH SUMMIT!

Move innovation ser frem til at deltage i High Tech Summit den 30. til 31 oktober 2019, til to inspirerende dage i teknologiens tegn. Vi glæder os til innovativ sparring og vidensdeling med andre tech-entusiaster. 

Messen afholdes på DTU i Lyngby, og er Nordens førende forskningsbaserede digitaliseringsmesse. Her mødes virksomheder, forskere, studerende og startups med det formål at finde inspiration og skabe værdi. På messen kan du opleve både faglige oplæg og massere af udstillere, der har digitalisering og grøn omstilling i fokus. I Move Innovation er vi eksperter i at udvikle bæredygtige, digitale løsninger, der energioptimerer og mindsker spildte materialer. For os er de smarteste, mest innovative løsninger også effektive i deres brug af ressourcer. 

Med vores alsidige eksperter og kompetencer inden for produktudvikling og digitale løsninger, står vi klar til uforpligtende sparring om dine projekter og ideer.

Mød os på vores stand 10.

Book gerne et møde på forhånd ved at skrive til info@moveinnovation.dk, hvis du vil sikre dig god tid eller undgå ventetid. 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

FIND OS PÅ STAND 10

Få mest ud af os: Book et uforpligtende møde

 

  • Hav god tid til samtalen

  • Mød de mest relevante eksperter

  • Få velfunderet og målrettet sparring

 

Skriv til info@moveinnovation.dk

aktiviteter7517

Det har vi i fokus

Sparring

Sparring

Vi har samarbejde i højsædet. I Move Innovation er vi i sparring med vores samarbejdspartnere og hinanden hele vejen fra ide til produktion. Dermed sikrer vi os løsninger der er gode, effektive og langsigtede. 

 

Digitalisering

Digitalisering

Vi er eksperter i digitale løsninger. Blandt andet har Move Innovation mange års erfaring med at udvikle skræddersyede IIoT-løsninger, der giver dig ren data, det er nemt at bruge. 

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed

I Move Innovation har vi stor erfaring med at udvikle fremtidens bæredygtige løsninger. Blandt andet har vi været med til at udvikle Mouldflo, som overvåger flow og energitab i kølekanaler. I 2018 blev de udtaget til Next Step Challenge i kategorien Energy Efficient Technologies.

 

 

booketmoede7518

Book et møde og få uforpligtende sparring

Kom forbi til uforpligtende sparring om dine nuværende eller kommende projekter! Få mest ud af din samtale, ved at booke et møde på forhånd. På den måde kan vi skabe en mere effektiv samtale, der er rettet mod dine specifikke behov. Yderligere sørger vi for, at du er sikret god tid, og at du undgå eventuel ventetid. 

Kontakt os på info@moveinnovation.dk for at booke dit møde. Skriv "High Tech Summit" i emnelinjen og angiv dato og tidspunkt for, hvornår du ønsker at mødes.

Vi glæder os til at se dig!

sætskubidineidéer7519

Gør dine idéer til virkelighed

Mangler du kompetencerne til at føre dine ideer ud i livet? Hos Move Innovation er vi specialister i produktudvikling med fokus på innovative, mekatroniske løsninger. Vi arbejder fra idé til færdig løsning, og stræber efter at etablere en proces, der matcher brugerens behov og vision.

Move Innovation er kendetegnet ved vores alsidige erfaring, stærke samarbejde og effektive arbejdsproces. Vi er et team af ildsjæle, der brænder for at digitalisere den danske industri. Vi ønsker at skabe langtidsholdbare løsninger, der minimerer omkostninger, skaber grønnere omstilling og giver større produktionsværdi. 

Deltager du ikke i messen? Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om jeres udfordringer og ønsker.

 

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.