slider7339
text7344

mød move innovation på e-18

Fra den 11. til 13. september vil Move Innovation være at finde på Danmarks største elektronikmesse, E-18.

Messen afholdes i Odense Congress Center og byder på mere end hundrede udstillere samt oplægsholdere, workshops og netværksreceptioner. E-18 sætter blandt andet fokus på innovation og startups i elektronikbranchen.

Som eksperter i udviklingen af embedded software og hardware glæder vi os til at møde ligesindede elektronik-entusiaster. Vi kan findes i vores stand, C-3547, hvor står vi klar til at sparre med dig om dine nuværende og kommende projekter.

Ønsker du at realisere en ny ide til et elektronisk apparat? Skal du have hjælp til den tekniske opgradering af dit produkt? Mangler du et team med alle de nødvendige kompetencer til succesfuld produktudvikling?

Hos Move Innovation tager vi fat lige der, hvor du har behov for det.

Vi er et hold af dynamiske og dygtige ingeniører, som arbejder med produktudvikling af elektroniske apparater og løsninger. Med en bred vifte af erfaring inden for forskellige brancher er vi i stand til at arbejde målrettet med at gøre gode idéer til velfungerende produkter – uanset hvad dine udfordringer består i. Vi sørger altid for at skræddersy et team af specialister, som passer til netop dit projekt.

 

Book et møde og få produktiv sparring

Under messen er du velkommen til at komme forbi og snakke med os om dine muligheder og vores kompetencer.

For at få mest muligt ud af samtalen opfordrer vi dig til at booke et møde på forhånd. På den måde er du sikret god tid til samtalen, uden at du behøver at vente i kø. Yderligere sørger vi for at forberede os på din konkrete situation og at tage de eksperter med, der er mest relevante for dig.

Mødet er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Skriv til anna.collin@moveinnovation.dk for at booke dit møde. Skriv blot ”E-18” i emnelinjen og angiv dato og tidspunkt for, hvornår du ønsker at mødes.

 

Vi glæder os til at møde dig! 

 

Læs mere om Elektronikmessen her.

FIND OS PÅ STAND C-3547

Få mest ud af os: Book et uforpligtende møde

 

  • Hav god tid til samtalen

  • Mød de mest relevante eksperter

  • Få velfunderet og målrettet sparring

 

Skriv til anna.collin@moveinnovation.dk  

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.