tekst6320

Fra idé til fakturaer på få måneder

Move Innovation arbejder i øjeblikket med elektronik- og mekanikudvikling indenfor både produktions- og medicoindustrien, hvor vi omdanner problemstillinger og behov til løsninger, der passer til kundernes produktionsapparat og til slutbrugerne. Det er vi stolte af og det er vi gode til.

Som eksempel blev Move Innovation i maj 2012 præsenteret for et problem med tilstoppede kølekanaler i plaststøbemaskiner. Vi dannede et konsortium af tre firmaer i juni og påbegyndte et samarbejde med en plastproducent. Vi gennemførte en analyse af problemets omfang, lavede simuleringer, udførte praktiske tests og dokumenterede det i en kravspecifikation og en behovsspecifikation. Det viste sig at der ikke fandtes eksisterende systemer, som dækkede det beskrevne behov. Vi fortsatte derfor processen.

Kravspecifikation blev efterfølgende gennem workshops, tests og samtaler med plastproducenten omdannet til en designspecifikation, der gav grundlaget til den første generation af prototypen. Prototypen bestod af software, elektronik og mekanik, som vi pilottestede hos plastproducenten igennem en agil proces, der hurtigt medførte nye prototypegenerationer. Vores fokus på både slutbrugere og design-for-manufacturing sikrede, at vi var parate til at starte produktion af systemet, da pilottesten blev godkendt i slutningen af 2012.

Systemet blev døbt Mouldflo og kom på markedet 1. januar 2013, godt syv måneder efter at vi var blevet præsenteret for problemstillingen. Efter en måned var de første systemer solgt og installeret, og de første betalinger modtaget.

Ni måneder senere, er systemerne eksporteret til flere af lande og softwaren er blevet oversat til flere sprog. Vi har ændret fokus fra ide, koncept og udvikling til produktion, service og forbedring af produktet.

Fra problem til produkt på godt syv måneder, fra ide til faktura på 8 måneder.

Det kalder vi innovation hos Move Innovation!

 

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.