text7262

 

privatlivs- & cookiepolitik 

  1. Indledning

1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger (herefter ”Politikken”) beskriver, hvordan Move Innovation ApS, CVR-nr. 32777066, (herefter kaldet ”os”, ”vi” eller ”vores”) som dataansvarlig indsamler oplysninger fra dig, når du bruger vores hjemmeside samt hvilke personoplysninger vi indsamler og behandler om dig som kontaktperson hos vores kunde.

 

  1. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, når du bruger vores hjemmeside og til hvilke formål?

 1.1 Når du bruger vores hjemmeside til at søge oplysninger om vores produkter og services, bruges en række cookies af os og betroede tredjeparter, som tillader at hjemmesiden fungerer, indsamler nyttig information om besøgende og hjælper os til at gøre din brugeroplevelse bedre.

1.2 En cookie er en lille tekstfil, der lagrer eller tilgår tidligere lagrede oplysninger på den besøgendes computer, tablet, smartphone eller lignende gennem din webbrowser. Den gør det muligt for sidens tilknyttede systemer at genkende din browser samt at indsamle og lagre bestemt information.

1.3 Der findes flere forskellige slags cookies. Nogle er nødvendige for at benytte onlineydelser, som når man lægger varer i indkøbskurven i en webshop. Andre cookies optimerer brugervenlighed ved at understøtte indstillinger, som brugeren selv har lavet ved fx at huske login på hjemmesider. Andre igen anvendes til markedsføring ved at følge brugeren på tværs af webtjenester og/eller ved at analysere den enkelte brugers browsingvaner. Endelig muliggør nogle cookies at lave statistik over den generelle trafik på hjemmesiden, så siden løbende kan optimeres.

1.4 Vi bruger cookies til at gøre vores hjemmeside mere brugervenlig og til at blive bedre til at nå ud til personer, der er interesseret i vores ydelser. Vi kan også bruge cookies til bedre at tilpasse de besøgendes fremtidige besøg på siden til deres interesser og behov. Endelig bruger vi cookies til at indsamle anonym statistik, der giver os en bedre forståelse af, hvordan folk bruger vores hjemmeside samt til at hjælpe os med at forbedre strukturen og indholdet på siden. Vi kan ikke identificere dig personligt ud fra denne information.

 

  1. Sådan undgår eller fjerner du cookies

3.1 Hvis du ikke ønsker at lagre cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies via dine browserindstillinger. Eftersom browsere er lidt forskellige, kan du finde den korrekte måde at administrere dine cookies ved at søge i din browsers hjælpemenu.

 

  1. Deling af cookies med tredjeparter

4.1 Vi hverken sælger eller handler med personoplysninger med udenforstående parter.

4.2 Vi deler personoplysninger med vores webhosting-partner, der hjælper os med funktionaliteten på vores hjemmeside, så længe denne partner sikrer hemmeligholdelsen af informationerne. Vi kan frigive information, når det sker ved opretholdelsen af loven. Dog kan oplysninger, der ikke gør det muligt at identificere brugere personligt, deles med tredjeparter til marketing, reklamer eller anden brug.  

 

  1. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, når du indtaster personoplysninger via vores hjemmeside?

5.1 Vi indsamler kun de relevante personlige oplysninger, du selv giver dit samtykke til, når du indtaster dem på vores hjemmeside. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev via vores hjemmeside, beder vi dig oplyse navn, e-mail eller andre relevante oplysninger. Dine personoplysninger slettes automatisk, hvis du framelder dig vores nyhedsbrev.

 

  1. Hvilke personoplysninger indsamler vi om dig som kontaktperson hos vores kunde og til hvilke formål?

6.1 Move Innovation indsamler data, der er afgivet af dig som kontaktperson for vores kunde, eller som vi modtager direkte fra kundens hovedkontor. Vi behandler dine personoplysninger i et CRM-system for at kunne føre historik over vores aktiviteter. Disse data omfatter almindelige persondata som f.eks.;

Titel, Navn, arbejdstelefonnumre, din e-mail hos arbejdspladsen (herefter ”Generelle Kontaktpersondata”).

 

  1. Hvad er det juridiske grundlag for Move Innovations indsamling og behandling afpersonoplysningerne?

7.1 Indsamling og behandling af de generelle kontaktpersondata er nødvendig for, at Move Innovation kan varetage sin legitime interesse og drive forretning. Grundlaget er beskrevet i Persondataforordningens artikel 6, 1, litra f, der omhandler interesseafvejningsreglen.

 

  1. Videregiver vi dine personoplysninger til andre?

8.1 Vi videregiver dine personoplysninger til ZOHO: Et CRM-system som anvendes til at datostyre historikken og vores aktiviteter med dig som kontaktperson. 

 

  1. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?

9.1 Vi sletter dine personoplysninger, når vi erfarer, at du er stoppet som kontaktperson hos vores kunde. Vi beholder dog dine personoplysninger i det omfang, at lovgivningen kræver det, som det eksempelvis er tilfældet med bogføringsdata omfattet af bogføringsloven.  

 

  1. Hvilke rettigheder har du som registreret?

10.1 Du har som registreret en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med. Dine rettigheder omfatter følgende:
(a) Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne, og om vi videregiver personoplysningerne til andre.
(b) Du har ret til at få berigtiget urigtige personoplysninger om dig.
(c) Du har ret til at få slettet dine personoplysninger.
(d) Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, sådan at vi kun opbevarer dine personoplysninger i en given periode.
(e) Du har ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af årsager og forhold, der vedrører din særlige situation.

10.2 Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, skal du henvende dig på den e-mail, der fremgår under Pkt. 12 Kontakt.

10.3 Vi bestræber os på at gøre alt for at imødekomme dine ønsker vedrørende vores behandling af personoplysninger. hvis du på trods heraf ønsker at klage, kan dette ske til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk).

 

  1. Ændringer i denne politik

11.1 Denne politik vil blive opdateret i henhold til gældende lovgivning; dog min. 1 gang om året.

 

  1. Kontakt

12.1 Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne Politik, eller hvis du vil gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte os på tr@moveinnovation.dk.

 

Dataansvarlig:

Move Innovation ApS

Dynamovej 11, 2. tv.

2860 Søborg
CVR nr.: 32777066

 

 

Opdateret 9. maj 2019.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.