slider9851
  • Softwareudvikling

tekst6353

EKSPERTER I EMBEDDED SOFTWARE

Move Innovation er et teknologisk udviklingshus, som brænder for at realisere dine digitale og elektroniske ideer.  

Hos Move Innovation gør vi brug af de nyeste teknologier, så dine løsninger er fremtidssikret. Vi kombinerer flere teknologier i en software- og hardware løsning, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller brugervenligheden.

Alle vores software, hardware, design, konstruktion, mekanik og elektronik ingeniører sidder inhouse og vi sparer med hinanden, så løsningerne altid er gennemtænkte og gennemtestet. Det er din garanti for den mest optimale løsning. 

Udviklingen af embedded software kan tage lang tid, men vi minimere tiden ved at placerer den konverterede kode i testbare logiske blokke, som hurtigt kan afprøves. Move Innovation har dermed reduceret opgaven fra at forstå fagområdet ned i detaljer, til at forstå grænsefladerne til fagområdets algoritmer og logik. I praksis kaldes det modelbaseret udvikling. Erfaringer har vist, at vi i visse tilfælde har reduceret udviklingsomkostningerne til embedded software med 80 til 90 %.

Med mange års erfaring inden for embedded software, teknologisk udvikling, design og forretningsmæssig forståelse er Move Innovation en ideel samarbejdspartner når der skal udvikles eller videreudvikles nye apparater. For os betyder embedded software også en sikker kommunikation med andre apparater og backoffice systemer; f.eks. MES (Manufacturing Execution Systems) og CMS (Condition Management Systems).

Vi er specialister i at løse problemer som aldrig er løst før!

Vi brænder for at udvikle embedded software, som ingen andre har udviklet før. Tilsammen har vi en meget bred erfaring og kan derfor løfte enhver softwareudvikling. 

Vi arbejder med proof of concept, tidligt i udviklingen, dermed sikrer vi at løsningerne lever op til de krav og behov brugerne har. Derudover udvikler vi software, som let kan opdateres, således at løsningen altid følger med tiden, kravene og dermed er fremtidssikret. Dette holder dine udgifter på et minimum. 

Udviklingen sker i tæt samarbejde med dig.

Hos os bliver du inddraget i alle processer og beslutninger og sammen sørger vi for at alle løsninger bliver skræddersyet dine behov. Ingen projekter eller løsninger er ens eller standard, men vi trækker internt på hinandens erfaringer og kompetencer, således at dine udgifter holdes på et minimum. 

Vi har erfaring med at samarbejde med både startups, industrien og medicovirksomheder.

Vil du have hjælp til at sætte skub i dine idéer? 

 Kontakt os på +45 32 20 50 60 eller info@moveinnovation.dk

Vores kompetencer

Embedded Software
Industrial Instrumentation
Digital Signal Processing
Data Analysis, Statistics 
Rust, C, C++, QT
Python, Lua, Matlab, 
Embedded Linux
Linux Device Drivers
Yocto, OpenEmbedded, Buildroot
VHDL, Verilog, HLS
RTL Test & Verification
FPGA system design
FPGA SoC

procesbeskrivelsesoftware9852

Procesbeskrivelse 

Afhængigt af dine behov, er dette de trin Move Innovation tager dig og udviklingen igennem.

Analyse (60-80 timer)

Fundamentet for en succesfuld udvikling er at forstå dit og brugernes behov samt ønsker til udvikling. Vi laver derfor en analyse og definerer projektet i overordnet træk. 

Proof of concept

Proof of concept bruges i nogle udviklingsprojekter, da vi først skal teste eller “bevise” at kernefunktionen er mulig, når der er tale om en ny software funktion eller udvikling. I andre projekter har vi tidligere beskæftiget os med lignende og kan derfor trække på vores erfaringer, og derfor er proof of concept ikke nødvendigt. 

Kravspecifikation

Når det er bevist at udviklingen er mulig, skal der udarbejdes kravspecifikationer. Kravspecifikationerne beskriver dine krav til løsningen. Kravspecifikationerne skal anses som projektets kompas, og sikre at projektets målsætning nås. Kravspecifikationen skal beskrive, hvordan slutproduktet skal fungere. Så kravspecifikationerne skal ses som en beskrivelse af, hvad du ønsker samt, hvad du mener giver værdi for din virksomhed eller brugerne. Kravspecifikationen indeholder gerne en liste med krav til løsningen, som skal opfyldes for at projektet bliver en succes.

System design og arkitektur

Når løsningen er specificeret, designes systemet og arkitekturen i softwaren. Vi organiserer ressourcer og komponenter i et system og beskriver komponenterne og grænsefladerne derimellem, samt fladerne mellem hardware og software. 

Projektplan

Efter system designet og arkitekturen af softwaren er færdig, har vi et bedre indblik i løsningen og dens omfang, og vi udarbejder derfra en realistisk projektplan, som indeholder en tids- og budget plan, for det endelige produkt. 

Iterativ og agil udvikling → test → rettelser og forfra (dette gentages indtil udviklingen er færdig).

Når projektplanen er på plads, udvikler vi de forskellige dele af softwaren og implementere denne på hardwaren. Gennem hele processen tester og afpårøver vi softwaren løbende og tilretter.

Resultaterne verificeres og dokumenteres og den endelige software løsning implementeres i det endelige hardware.

Test

Derefter skal udviklingen testes. Dette kan gøres via en eller flere af disse test: Factory Acceptance Test: Virker det, hos fabrikken. Site Acceptance Test: Virker det hos kunden, eller in Operational Test: Virker det hos brugerne.

kompetencerindenfor9864

Vores software ingeniører besidder stærke kompetencer indenfor:

fpgasystemer6587

FPGA SYSTEMER

Move Innovation har udviklet en række produkter, hvor vi kombinerer vores viden omkring FPGA systemer med vores ekspertise indenfor matematiske værktøjer blandt andet Matlab. Produkterne anvendes typisk til at flytte de faglige eksperters viden tæt på maskinerne. Eksempelvis så man sikrer at produktionsingeniørernes viden implementeres hurtigt i produktionslinien.

Formålet med at skabe produktivitetsforbedringer i produktionen via anvendelsen af FPGA systemer har skabt store konkurrencemæssige fordele for vores kunder.
Der er en række gode grunde til at anvende FPGA'ere:

  • Fleksibilitet i designet, med mulighed for kundetilpassede ydre enheder
  • Undgå forældelse - FPGA'ere kan opdateres
  • Support for flere kerner
  • Hardware acceleration
  • Gode og veludviklede software værktøjer

I dag er udvikling af FPGA systemer derfor en vigtig del af langt de fleste projekter som Move Innovation er involveret i.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.