tekst6353

EKSPERTER I EMBEDDED SOFTWARE

Udviklingen inden for embedded software går meget stærkt i øjeblikket, og det stiller stadig stigende krav til virksomhederne om stærke kompetencer inden for området. Og det er her at Move Innovation udgør en afgørende forskel for sine kunder. Softwareingeniørernes tætte samarbejde med hardwareingeniørerne betyder at der findes en lang række af potentielle anvendelsesmuligheder for embedded software. Anvendelsesmuligheder som hjælper med at gøre produkterne mere intelligente og højpotente.

Vores kunder besidder selv meget store faglige og forretningsmæssige kompetencer, som skal omdannes til logik i embedded software i apparaternes komponenter. I gamle dage skulle fagområdets kompetencer oversættes til krav og derefter implementeres i embedded software. Mange har erfaret at forklaring af 20 års ekspertviden til embedded softwareingeniører kan tage endog meget lang tid. Den tid har Move Innovation minimeret ved at konvertere eksperternes viden direkte via avancerede konverteringsværktøjer i stedet for gammeldags 1:1 udvikling. Vores embedded programmører placerer således den konverterede kode i testbare logiske blokke, som kundernes eksperter efterfølgende kan verificere.

Move Innovation har dermed reduceret opgaven fra at forstå fagområdet ned i detaljer, til at forstå grænsefladerne til fagområdets algoritmer og logik. I praksis kaldes det modelbaseret udvikling. Og erfaringer har vist, at vi i visse tilfælde har reduceret udviklingsomkostningerne til embbeded software med 80 til 90 %.

Med mange års erfaring inden for embedded software, teknologisk udvikling, design og forretningsmæssig forståelse er Move Innovation en ideel samarbejdspartner når der skal udvikles eller videreudvikles nye apparater. For os betyder embedded software også en sikker kommunikation med andre apparater og backoffice systemer; f.eks. MES (Manufacturing Execution Systems) og CMS (Condition Management Systems)

Vores kompetencer

Embedded Software
Industrial Instrumentation
C, C++, Boost, QT
C#, Java, Scala, Python, Lua, Matlab, Haskell, Perl, Ruby, Bash
Embedded Linux
Linux Device Drivers
Yocto, OpenEmbedded, Buildroot
VHDL, Verilog, HLS
RTL Test & Verification
FPGA system design
FPGA SoC

textimage6587

FPGA SYSTEMER

Move Innovation har udviklet en række produkter, hvor vi kombinerer vores viden omkring FPGA systemer med vores ekspertise indenfor matematiske værktøjer blandt andet Matlab. Produkterne anvendes typisk til at flytte de faglige eksperters viden tæt på maskinerne. Eksempelvis så man sikrer at produktionsingeniørernes viden implementeres hurtigt i produktionslinien.

Formålet med at skabe produktivitetsforbedringer i produktionen via anvendelsen af FPGA systemer har skabt store konkurrencemæssige fordele for vores kunder.
Der er en række gode grunde til at anvende FPGA'ere:

  • Fleksibilitet i designet, med mulighed for kundetilpassede ydre enheder
  • Undgå forældelse - FPGA'ere kan opdateres
  • Support for flere kerner
  • Hardware acceleration
  • Gode og veludviklede software værktøjer

I dag er udvikling af FPGA systemer derfor en vigtig del af langt de fleste projekter som Move Innovation er involveret i.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.