slider7438
  • Hardwareudvikling

text7439

Med Move Innovation som din samarbejdspartner har du et helt innovationshus i ryggen. Vi har samlet både hardware, software, mekanik, elektronik, design og konstruktionsingeniører under ét tag!

Move Innovations hardware er specialiseret i at udvikle og forfine embedded hardware. Vores team af erfarne og nysgerrige hardware ingeniører kendetegnes af deres effektivitet og iver efter at løse enhver opgave – selv når den virker umulig. Vi sikrer, at du får en funktionel løsning, der let kan opdateres, så du sparer penge på både service og vedligeholdelse. Ved at teste komponenterne i deres kommende driftsmiljø tidligt i udviklingsfasen sikrer vi, at din løsning er tilpasset virkelighedens verden. Vi har stor erfaring med overholdelsen af dokumentationskrav og standarder samt med at optimere godkendelsesprocesser og verifikationer.

 

Fra første tanke til endeligt produkt

Når du samarbejder med Move Innovation i din hardwareudvikling, er du sikker på at være en aktiv del af alle trin i processen. Vi har erfaring med at samarbejde med virksomheder og start-ups i alle størrelser, og vi skræddersyr rammerne for projektet specifikt til dig. Afhængigt af dine behov, er dette de trin Move Innovation guider dig igennem:

 

 

Vil du have hjælp til at sætte skub i dine idéer? 

Kontakt os på +45 32 20 50 60 eller info@moveinnovation.dk

 

Værktøjer og kompetencer

Hardware Design: Schematics, Layout, Altium Designer, OrCAD/Allegro

Prototype Lab: Hardware og mekanisk bearbejdning

Testudstyr: Klimakammer, logic analyzer, spectrum analyzer

Mechanik: 3D print, SolidWorks, design til sprøjtestøbeform, rapid prototyping

FPGAs:  Xilinx, Altera, Lattice

Processorer: ARM, X86, Cypress

Interfaces: RS485, CAN, Ethernet, Bluetooth

Erfaring: Digitalt og analogt design, design af industrielle applikationer, Power Electronics, Wearables, højpræcisions analog til digital konverting, FPGA design

Produkttyper: Industriel, medicinsk, forbruger

tekniskspecifikation7440

Teknisk specifikation

En godt defineret teknisk specifikation, der opridser krav og funktionaliteter for dit endelige produkt, kan ofte være afgørende for, hvorvidt et projekt bliver succesfuldt eller mislykkes. Den tekniske specifikation hjælper med at identificere mulige risici ved de ønskede funktionaliteter og præstationsniveauer, og den opridser den tid, omkostning og menneskelige ressource projektet kræver. For Move Innovation er det allervigtigste på dette tidspunkt at finde et fælles grundlag gennem workshops og dialog med dig. Vi hjælper dig med at lave de nødvendige tekniske specifikationer, baseret på dine ønsker og vores erfaringer samt ved at trække på tekniske specialister og projektledere, der matcher kompleksiteten i dit projekt.

mockupAndprototype7441

Mock-up & Prototype

Når du introducerer nye produkter eller teknologier indebærer det altid en øget risiko i form af fejljusteringer i funktionalitet og brugeroplevelse. Ved hurtigt at lave en funktionel prototype sikrer Move Innovation at projektets risici bliver afdækket og minimeret på et tidligt stadie i projektet og med lave omkostninger. Vi har de nødvendige kompetencer og udstyr til hurtigt at lave prototyper og Proof of Concept og vi hjælper dig med at implementere og validere nye ideer og teknologier på den mest økonomiske måde.

schematic7442

Schematic

Hardwareingeniørerne i Move Innovation er eksperter i de nyeste versioner af Altium Designer og OrCAD/Allegro. Vi er et team af ingeniører med forskellige spidskompetencer, og vi sørger altid for faglig sparring om vores projekter. Dermed er du sikret de bedst mulige strukturerede design, der er både verificerbare og veldokumenterede. Det første schematic inkluderer mange testpunkter og muligheder for justeringer, så vi er sikre på, at du i sidste ende får den bedst mulige løsning.

integrationafelektronik7443

Integration af elektronik

Vores hardwareingeniører er specialiserede i at skabe avancerede PCB-layouts, der passer til den funktion, størrelse og prissætning, du ønsker for dit produkt. Alle layout laves i 3D-modeller, der hjælper med at identificere og løse mekaniske udfordringer allerede inden produktionen er begyndt. Mens Move Innovation kan producere og vedligeholde produktionsmaterialet, forbliver data til hver en tid din ejendom. Dermed har du altid mulighed for at benytte dig af den EMS, du ønsker, i fremstillingen af dit produkt.

boxbuildAndmekanik7444

Box Build & Mekanik

Move innovation hjælper dig i overgangen fra elektronik til lukket apparat, og vi er specialiseret i at implementere elektronikken i den ønskede mekanik. Yderligere hjælper vi dig med at specificere stikforbindelser og brugerflade i overensstemmelse med lovgivning og designkrav. Vi sørger altid for, at den endelige fremstilling af produktet vil være så simpel og økonomisk som muligt, og vi har derfor øje for optimering af komponenter og samling af produktet i forhold til produktionen.

testAndvalidering7445

Test & Validering

Hos Move Innovation er vi specialiseret i at definere testkrav, der sikrer langvarig levetid for dit produkt. Vi har stor erfaring med fysiske test af udregninger og design, samt med at sikre overensstemmelse med dokumentationskrav og standarter som MDD, ISO13485, IEC60601 og IEC61010. Ved hjælp af både vores eget laboratorie og testudstyr, samt partnerskaber med testfaciliteter i hele Danmark, er vi i stand til at udføre en bred vifte af tests og analyser, der optimerer dit produkts pålidelighed og ydeevne.

certificering7446

Certificering

Move Innovation har stor erfaring med at arbejde med CE og medicinsk certificering af produkter. Ved allerede at tage højde for certificeringer på et tidligt stadie kan dit produkts time to market blive drastisk reduceret. Vi kan hjælpe dig gennem processen - lige fra den indledende afdækning af dine muligheder til den endelige sikring af dit produkts komplette overholdelse af kravene.

produktion7447

Produktion

Move Innovation har samarbejdet med en bred vifte af fabrikanter af højkvalitets-elektronik. Vi sikrer, at du finder den EMS, der bedst passer til dine specifikke behov i forhold til produktionstid, omkostninger og kompleksitet, og vi hjælper dig i opstarten af produktionen. Vi kan også hjælpe dig med at bygge skræddersyet produktions- og testudstyr, der muliggør en hurtig og simpel programmering, konfigurering, traceability og testning. Når først produktionen kører, sikrer vi en udførlig overdragelse af materialet, så du kan fortsætte på egen hånd.

text17448

Er du interesseret i, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Kontakt os! Ring +45 32 20 50 60 eller send en email til info@moveinnovation.dk

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.