tekst6363

HARDWARE UDVIKLING

Udvikling af moderne hardware er i dag tæt knyttet til udviklingen af embedded software. Det sker i takt med at kommunikationen mellem apparater og komponenter bliver stadig mere avanceret. Derfor lægger Move Innovation mange ressourcer i at have betydelig viden inden for begge områder. Det kommer vores kunder til gode - og sikrer at hardwaren og komponenterne virker korrekt.

Fra rå til raffineret

Move Innovation tilbyder udvikling af hardware inden for en lang række områder. Da vi både er eksperter i analog og digital elektronik laver vi eksempelvis højprecision konvertering mellem de to. Vores kernekompetencer ligger dog specifikt i embedded soft- og hardware. Vi arbejder med avancerede metoder for at løse opgaverne, og vi arbejder hurtigt og effektivt - ligesom vores løsninger.

Vores kompetencer

PCB layout, schematics, komponent placering
Effektelektronik, højprecision analog til digital konvertering, distribuerede systemer
MCU systemer og integrerede kredsløb med FPGA co-processor
Xilinx® 7 series FPGAs, ARM Cortex, Altera Cyclone IV
Microsemi (Actel) Fusion / Smart Fusion, Microsemi (Actel) IGLOO / IGLOO nano
RS485, CAN, Ethernet, Bluetooth
GNU Linux, Embedded Linux, Yocto, Buildroot
FreeRTOS, Nucleus RTOS, INTEGRITY RTOS, QNX Neutrino RTOS
Mentor Graphics, VxWorks, Enea OSE

 

parallax6608
text6609

Vi programmerer komponenterne med logik, så de kan udføre de opgaver de er sat i verden for at løse.
Og vi sikrer at komponenternes logik kan opdateres, så perioderne imellem fysiske opgraderinger kan forlænges mange gange. Det sparer penge til service og vedligehold. Vi anvender desuden agile, hurtige udviklingsmetoder, så vi tidligt i udviklingsfasen kan teste komponenterne af i deres kommende driftsmiljø.

Udover komponenternes og apparatets funktionalitet er det vigtigt at fokusere på dokumentation og godkendelseskrav i forbindelse med hardwareudvikling. Move Innovation har stor erfaring inden for fysiske tests af beregninger og designs, samt overholdelese af dokumentationskrav og standarder såsom MDD og ISO 13485. Når et nyt elektronisk apparat eller en komponent skal udvikles, er det ofte nødvendigt at afprøve ideen i praksis inden en egentlig produktion sættes i gang. Her kan Move Innovations omfattende praktiske erfaring inden for hardwareudvikling have stor betydning for projektets succes. Derfor har vi ligeledes gjort os eksperter inden for sikring af godkendelsesforløb som Standard EMD og Medico CE samt efterprøvelse af kalkuler.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.