imageandtext6631

Sensorer

Brugen af sensorer er en meget stor del af Move Innovation. Vores indlejrede sensorer skaber den rå data, som vi ligeledes behandler og analyserer. Vores kendskab og erfaring med sensorer har også gjort, at vi har stort indblik i industrien, og derfor har vi skabt kontakter til specialiserede sensorfabrikanter i hele verden. Vi tager dog gerne udfordringen op og udvikler sensorer til et specifikt formål, hvis ingen i vores netværk har skabt en sensor, som har de kvalifikationer, vi søger.

Vores arbejde har gjort os til eksperter i brugen af sensorer og behandlingen af den data de genererer.

parallax6637

Vores ekspertise i sensorer og rådgivning inden for instrumentering afhjælper usikre målinger.

imageAndtext6635

Instrumentering

Måleinstrumenter, visualiseringer af data og det at sætte løsninger i et effektivt og brugbart system er en vigtig del af udviklingen af apparater og mekatroniske løsninger. For Move Innovation er det vigtigt, at vi både har kompetencer i overvågning af vores egne produkter og ligeledes har mulighed for at integrere vores løsninger i et allerede eksisterende system.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.