slider6297
  • Vi tilbyder

tekst6298

Hos Move Innovation undersøger og vurderer vi teknologi, vi udvikler og tester, samt sætter teknologi i produktion. Vi laver ligeledes vedligeholdelse eller opgraderinger.
Der er mulighed for et uforpligtende møde hos os, hvor vi kan tage en snak om hvordan Move Innovation kan hjælpe Jer. Vi kan eksempelvis tilbyde en teknologianalyse, hvis behovet er for det. Move Innovation er altid glade for at høre om nye tiltag, at blive sat ind i projekter som har mødt nogle udfordringer i sin tilblivelse og blive sat på opgaver som kan, ved første øjekast, virke umulige at løse. Derfor er der også mulighed for både at bruge to dage sammen med os i en idé-workshop eller at leje vores kompetencer i en begrænset periode. 

 

introbox7679

Vi hjælper med alt indenfor elektronisk produktudvikling

Innovation
Produktudvikling
Elektronikudvikling
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.