slider11918
  • Elektronik Udvikling

tekst6367

Udvikling af elektronik er inde i en rivende udvikling og er i dag tæt knyttet samme med udviklingen af embedded software.

Kommunikationen mellem apparater og komponenter bliver stadig mere avanceret, så det kræver betydelige kompetencer inden for begge områder for at skabe succesfulde produkter. Move Innovation har gennem flere år lagt betydelige ressourcer i dygtiggørelsen inden for elektronik udvikling og embedded software, og fremstår i dag som en yderst kompetent samarbejdspartner. Vi har specialiseret os i produktion af prototyper, specialopgaver og mindre serier.


Move Innovation tilbyder derfor kompetent elektronik udvikling inden for en lang række områder såsom analog- og digital elektronik og højprecision konvertering mellem de to. Vi konstruerer mekaniske og elektroniske komponenter, som overholder specificerede egenskaber. Vi sætter komponenterne på printplader, emballerer dem i et hus med tilledninger og/eller stik, så de kan overholde den mekaniske stabilitet og tester komponenterne af i vores laboratorium.
Udover komponenternes og apparatets funktionalitet, er det vigtigt for os at fokusere på dokumentation og godkendelseskrav i forbindelse med elektronik udvikling, hvilket foretages i en række risikovurderinger som eksempelvis fysiske test af beregninger og designs.

VIL DU VIDE MERE?

Ring eller skriv til 

 

Signe Back
Innovation Facilitator
Tlf: +45 93 10 31 22 Mail: sb@moveinnovation.dk

Jørgen Ole Kjær
CEO
Tlf: +45 20 14 12 43 Mail: jok@moveinnovation.dk

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

tekstogbillede11919

Move Innovation er eksperter indenfor digital elektronik udvikling, og indtager gerne denne rolle i vores kunders projekter. Vi udvikler elektroniske komponenter og elektroniske produkter der udmønter sig i elektriske brugsapparater og instrumenter til virksomheder og private. Vi udvikler avancerede "Big Data" systemer, der samler data op fra en række informationskanaler og et væld af sensorer. Vi designer eksempelvis også sensorer og målere, der sender digitale og analoge signaler synkront til dataopsamlingsenheder. Sensorerne kan eksempelvis måle flow, temperatur, positioner (i µm), vibrationer, lys, støj og meget mere.
Vi har blandt lavet enheder der udfører en diskretisering af de analoge signaler til digitale signaler - og kombinerer dem med de andre digitale signaler til datastrømme. Datastrømmene videresendes til vores enheders kraftige beregningskerner, som kan analysere og validere de digitale signaler og omforme den til computerdata der kan læses af en række systemer.

 

Elektronikmontage - fra udviklingsprojekt til produktnummer

Allerede tidligt i udviklingsprojektforløbet rådgiver vi om de optimale produktionsløsninger. Vi producerer og monterer flere af vores kunders produkter og komponenter.
I praksis udskiftes projektnummeret med et produktnummer, som vores kunder så bestiller hos os. Fordelene ved dette er eksempelvis at garantiforpligtelserne ligger hos os, Move Innovation. Derudover er det let at bestille nye apparater og komponenter og enkelt at få lavet ændringer, da viden omkring apparatet og produktionen er samlet på et sted.

Vores rolle er blandt andet styring af produktionspris, produktion og leverancer, herunder kvalitetssikring og godkendelse af produktionsresultaterne, samt service og garantihåndtering.

I dag får vi produceret vores komponenter og apparater ved underleverandører i Europa og i Asien.

 

Udnyttelse af udviklingsviden i produktionen

Den eneste begrænsning ved at outsource produktionen til os er, at vi skal have været med til at produktionsmodne produktet. Udviklingsrollen giver os en unik viden omkring produktet og produktets produktions og distributionskrav.

Under produktion og distribution leverer vi derfor en unik teknologisk sparring til hele forsyningskæden, som sikrer kvaliteten og forsyningssikkerheden.

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.