slider7539
 • Boost innovationen i din produktion

industry407548

Innovationen er nøglen til langsigtet vækst! I har idéerne, vi har kompetencerne, og sammen skaber vi fremtiden

Industry 4.0
Bæredygtighed og energioptimering
Effektiv produktudvikling
Product/market fit
Højteknologisk værktøjskasse
Design for Manufacturing
hariambitioneromnyeguldæg7542

Har I ambitioner om nye guldæg?

I Move Innovation udvikler vi veldesignet og forretningsorienteret højteknologi for virksomheder, der ambitiøst har besluttet, at fremtiden er deres. Med vores arbejde ønsker vi at sikre, at innovationer i danske produktionsvirksomheder realiseres. 

Vi skaber det nogle kalder game changers - vi kalder det guldæg.

Mangler I ressourcer til at føre jeres idéer ud i livet? Vi har de nødvendige kompetencer og erfaringer.

Kontakt os nu og book et uforpligtende møde.

Ring til +45 32 20 50 60 eller skriv til info@moveinnovation.dk. Skriv Guldæg i emnelinjen. 

industry40ogiiot7561

Vi fører din produktion ind i fremtidens industri 4.0

I Move Innovation har vi mange års erfaring med udviklingen af løsninger til Industri 4.0. Vi har leveret hundredvis af færdige IIoT-løsninger med specialsensorer til store kunder inden for bl.a. plastproduktion, vand, køling, vindmøller, cement og bioethanol. 

Vores løsninger er altid skræddersyede, så de passer specifikt til den enkelte virksomheds behov, budget og relevante produktionsmiljø. Derfor har vores løsninger afgørende værdi for virksomheder i alle størrelser - både store koncerner, der skal have overblik over et globalt netværk af fabrikker, og små virksomheder, der med simple installationer vil optimere specifikke parametre på produktionsgulvet.   

For os er det afgørende, at de løsninger, vi udvikler, giver reel værdi i form af umiddelbart økonomisk og bæredygtigt afkast. Derfor lægger vi vægt på, at den data, vi hjælper dig med at indsamle, kommer med et kvalitetsstempel, der gør den let anvendelig. Desuden sørger vi altid for en åben platform med mulighed for udbygning efter behov.

 

Læs mere om vores arbejde med IIoT-løsninger her:

Læs mere
cta17574 productmarketfit7565

Vi designer til dit produktionsudstyr og marked

Når vi udvikler produkter og løsninger, sørger vi altid for et produktionsdesign, der er tilpasset vores kunders eksisterende produktionslinje. Dermed sikrer vi, at det kan produceres så billigt som muligt og i overensstemmelse med de allerede eksisterende rammer. 

Vi arbejder ud fra en forståelse af, at det er billigere at ændre en idé end et færdigt produkt. Konkret betyder det, at vi lægger stor vægt på fra starten at sikre, at produktet er tilpasset det relevante marked og dets brugere. Ved at indtænke dette fra starten, sikres den mest effektive og økonomiske proces.

Vores undersøgelse af markedet indebærer blandt andet en grundig orientering i de standarder, certificeringer, lovforhold og patenter, der er relevante for området. Ligeledes arbejder vi fokuseret med brugerdreven innovation, og lægger vægt på at teste, at produktet stemmer overens med brugernes reelle behov. 

cta27578 bæredygtigproduktion7563

Vi hjælper med omstillingen til en bæredygtig produktion

Overalt i verden forsøger virksomheder, organisationer og myndigheder sammen at gøre FN's verdensmål til virkelighed. I Move Innovation er vi stolte af, at være en del af den udvikling.

Vi arbejder for at føre Danmark i en mere innovativ og bæredygtig retning. Vores ønske er at fremme omstillingen til en mere bæredygtig produktion, og at gøre de nyeste teknologier tilgængelige for alle. Derfor lægger vi blandt andet stor vægt på at indtænke energiforbrug og genanvendeligt materiale i konceptet, når vi udvikler produkter.

Vi er eksperter i at udvikle bæredygtige, digitale løsninger, der energioptimerer og mindsker unødvendigt spild af materiale. For os er de smarteste, mest innovative løsninger også effektive i deres anvendelse af ressourcer. I Danmark har vi blandt andet udviklet Mouldflo, som overvåger og optimerer afkølingsprocesserne ved plaststøbning. I 2018 blev de udtaget til Next Step Challenge i kategorien Energy Efficient Technologies.

Læs mere om vores arbejde med Mouldflos monitoreringssystem her:

Læs mere
cta37579 vileverafatgoereidéertilvirkelighed7572

Vi lever af at gøre idéer til virkelighed - hurtigt

Innovation er tidskrævende, og samtidig er det en nødvendig forudsætning for en produktionsvirksomheds konkurrenceevne og vækst. Netop derfor har vores kunder stor gavn af at trække på os, når der skal sættes skub i innovationen. 

Vi lever af at udvikle produkter og løsninger. Det er det eneste vi gør, men det gør vi til gengæld virkelig godt.  

Når vi bliver en del af et projekt flytter udviklingsprocesserne sig effektivt, og virksomhedens innovation bliver lynhurtigt boostet. Vi er do'ere, og vi giver vores kunder hurtige og konkrete resultater. 

Ingeniørene i Move Innovation har en bred vifte af forskellige spidskompetencer, og i et projekt trækkes der på alles ekspertise. Det betyder, at vi hurtigt rammer plet i forhold til de løsninger der udvikles.

Når løsningerne er udviklet har vi desuden de nødvendige faciliteter og fagfolk til at klargøre dem til produktion. Det sikrer en effektiv proces, hvor eventuelle produktionsudfordringer bliver opdaget og løst umiddelbart. 

Læs mere om, vores arbejde med produktudvikling her:

Læs mere
cta47582 kompetencer7567

Få adgang til vores komplette værktøjskasse

Vi arbejder med virksomheder inden for industri, medico, forsyning, kollektiv trafik, forskning og udvikling. Vi er løbende dybt involveret i CE-mærkning, FDA-godkendelser, patenter og varemærker. Vi færdes hjemmevant i store, danske virksomheder, og vi giver hurtige resultater i form af state of the art elektronik, komponenter og apparater. Vi udklækker blandt andet guldæg via: 

 • Industrielt design 
 • Mekaniske konstruktioner
 • Hardware
 • Embedded software
 • Synkrone målinger i realtid og kommunikationsprotokoller
 • Matematik, FPGA, Matlab, Simulink
 • Linux, C/C++
 • Sensorer
 • Brugerinvolvering
 • Projektledelse 
 • Udvikling
kontaktos7577

Vil du vide mere?

Kontakt os og book et uforpligtende møde, hvor vi kan tale videre om, hvad vi kan tilbyde dig.

Ring til +45 32 20 50 60 eller skriv til info@moveinnovation.dk. Skriv Guldæg i emnelinjen. 

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.