slider7488
  • Industry 4.0 - Skræddersyede IIoT-løsninger

imageandtext7487

Maskinmonitorering og optimering

Økonomiske IIoT-løsninger, der giver dig frihed og profit 

 

I Move Innovation har vi mange års erfaring med udviklingen af Industry 4.0-kombatible løsninger, der gør en forskel. Med vores innovative tilgang til cloud computing får du en løsning der er økonomisk, tager udgangspunkt i dine reelle behov og åbner op for uafhængig videreudvikling. 

 

Vi lægger vægt på, at du får: 

  • Et skræddersyet set-up
  • Ren data, som er nemt anvendeligt
  • Åben platform med mulighed for udbygning efter behov

 

Kontakt os for en snak om dine ønsker.

text7356

Alsidig erfaring med skræddersyede løsninger

Move Innovation har i mange år arbejdet med Industrial Internet of Things og skræddersyet monitoreringsløsninger, der passer specifikt til den enkelte virksomheds behov. Vi har leveret hundredvis af færdige IIoT-løsninger til adskillige store kunder inden for bl.a. plastproduktion, vand, køling, vindmøller, cement og bioethanol. Vi arbejder altid under fortrolighed og hemmeligholder derfor vores samarbejder. Matlab, Simulink, Azure, IIoT Edge løsninger, sikre databaser og specialudviklet hardware til aggressive miljøer er en del af vores hverdag.

Move Innovations IIoT-løsninger består bl.a. af hardware til dataopsamling, der måler tryk, rystelser, temperatur, flow samt analyserer billeder. Disse data bearbejdes i et distribueret Condition Monitoring System, hvor de omsættes til overbliksskabende grafer, figurer eller alarmfunktioner, således at der sikres en effektiv nær- og fjern-overvågning af maskiner. Med implementering af algoritmer i monitoreringssystemet er det muligt for fagpersoner hurtigt at regulere maskinernes indstillinger.   

De informationer, løsningerne giver adgang til, medfører et direkte økonomisk og bæredygtigt afkast. Levetiden på produktionsudstyret forlænges, idet man med den rigtige vedligeholdelse undgår unødvendigt slid. Ligeledes bliver det muligt at finde frem til de specifikke maskinindstillinger, der giver den højeste produktionsværdi.

Giv os en udfordring

Ring eller skriv til 

 

Jørgen Ole Kjær
CEO
Tlf: +45 20 14 12 43 Mail: jok@moveinnovation.dk

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

hoverbox7482

Læs mere om vores løsninger

Move Innovation i Ingeniøren

Move Innovation i Ingeniøren

"Mindre industrivirksomheder skal komme ind i IIoT-kampen"

 

Læs Ingeniørens artikel om Moves innovative tilgang til cloud computing

Læs mere

Boost innovationen i din produktion

Boost innovationen i din produktion

Læs mere om vores arbejde med produktionsvirksomheder

Læs mere
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.