slider6326
  • Cases

tekst6327

Move Innovation skaber forretning

Det er vores opgave at være katalysator på det, som vores kunder handler med og tjener penge på.

Når kunderne kommer til os, har de oftest indentificeret et marked med et behov og skabt en forretningsidé, eller forslag til en opgradering af et eksisterende produkt. Produktet skal passe ind i kundens eksisterende organisation og processer. For os handler det derfor om at underbygge troværdigheden omkring den forretningsidé, som vi skal være med til at sætte i verden for vores kunder.
Move Innovation elsker at designe, udvikle og producere apparater med elektronik i. Vi synes, det er sjovt, at få tingene til at fungere. Vores ingenører samarbejder om spændende projekter, som kunderne kan have haft problemer med at løse i et ordenligt tidsperspektiv.

Når organisationer går i stå i projekter eller føler løsningen er umulig at finde, så vil vi gerne hjælpe. Vi træder både til i starten af en løsningsproces og helt henne i produktionsfasen. Vores ekspertise kan findes i alle dele af processen - helt fra i idé til færdigt produkt.

Vi har eksempelvis været en del af produktioner inden for medico branchen som med produktet Spiromagic, eller skabt en intelligent manifold i projektet MouldFlo. Disse cases er blot et lille udvalg af de mange projekter vi har færdiggjort og er i gang med på nuværende tidspunkt. Men de giver et indblik i de kvalifikationer vores ingenører besidder.

 

VIL DU VIDE MERE?

Ring eller skriv til 

Signe Back
Innovation Facilitator
Tlf: +45 93 10 31 22 Mail: sb@moveinnovation.dk

Jørgen Ole Kjær
CEO
Tlf: +45 20 14 12 43 Mail: jok@moveinnovation.dk

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

introbox7615

Lidt fra vores portefølje

IIoT-løsninger
MiWire
Mouldflo
Spiromagic
Platowork
Copenhagen Industries
GlycoSpot
FoodOp
Ventum
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.