slider7649
introbox7650

Dyk ned i vores arkiv fyldt med historier fra Move Innovations projekter gennem tiden

Medieomtale og anerkendelser

I Move Innovation udvikler vi højteknologiske produkter til bl.a. lavteknologiske miljøer.
Dette er der blevet skrevet en artikel om i Aktuel Elektronik. I denne artikel kan du læse om, hvordan vi med Mouldflo og deres produkter har fået en bedre forståelse for industrielektronikken, IIoT og udviklingen af specialkomponenter til og i samarbejde med automationshuse.
Som innovationshus må vi jo innovere under Covid-19
Dette er der blevet skrevet en artikel om i Aktuel Elektronik. I denne artikel kan du læse om, hvordan vi har grebet situationen an og vendt en trist markedsudvikling til mange fine opgaver.
Move Innovations IIoT-løsninger i Ingeniøren
Vi er blevet interviewet af Ingeniøren om vores udvikling af Industrial Internet of Things-løsninger, der er et af vores kerneområder.
Move Innovation kåret som Gazellevirksomhed
Vi er blevet kåret som en Børsen Gazellevirksomhed i både 2017 og 2018 - et udtryk for at Move Innovation er en virksomhed i vækst.
MiWire kåret som vinder af Danish Tech Challenge
Move Innovation har været udviklingshus for MiWire, der i 2018 vandt Danish Tech Challenge og hovedpræmien på 500.000 kr.
Bæredygtig teknologiudvikling i Next Step Challenge
Vi har deltaget i Next Step Challenge 2018 i kategorien Energi Efficient Technology med både Move Innovation og vores samarbejdspartnere hos Mouldflo.
Mouldflo udvalgt til Top 500 af Hello Tomorrow
Move Innovation har udviklet teknologien for Mouldflo, der i 2018 blev udvalgt som en af verdens Top 500 deeptech virksomheder i Hello Tomorrow.
Spiromagic nomineret til Danish Design Award
Vi har udviklet Spiromagic, der i 2016 blev bemærket for sin designløsning som finalist i Danish Design Award.
Forskningsbaseret udvikling med DTU og LEGO
Vi deltager gerne i forskningsprojekter sammen med danske universiteter og store danske virksomheder - som i dette samarbejde med DTU og LEGO.
Samarbejde med Medicoindustrien for start-ups
Via Spiromagic er vi en del af Medicoindustrien med det formål at skabe gode udviklings- og vækstbetingelser for nye medico-startups.
Brugerorienteret telemedicin med Syddansk Universitet
Vi har udviklet telemedicinske løsninger i mange år - bl.a. Spiromagic, der er forfinet i samarbejde med Patient@home og Syddansk Universitet.
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.