slider7649
introbox7650

Dyk ned i vores arkiv fyldt med historier fra Move Innovations projekter gennem tiden

Medieomtale og anerkendelser

I Move Innovation udvikler vi højteknologiske produkter til bl.a. lavteknologiske miljøer.
Dette er der blevet skrevet en artikel om i Aktuel Elektronik. I denne artikel kan du læse om, hvordan vi med Mouldflo og deres produkter har fået en bedre forståelse for industrielektronikken, IIoT og udviklingen af specialkomponenter til og i samarbejde med automationshuse.
Som innovationshus må vi jo innovere under Covid-19
Dette er der blevet skrevet en artikel om i Aktuel Elektronik. I denne artikel kan du læse om, hvordan vi har grebet situationen an og vendt en trist markedsudvikling til mange fine opgaver.
Move Innovations IIoT-løsninger i Ingeniøren
Vi er blevet interviewet af Ingeniøren om vores udvikling af Industrial Internet of Things-løsninger, der er et af vores kerneområder.
FLSmidth sætter IoT ind på cementfabrikken
FLSmidth er blevet interviewet omkring deres brug af IoT, hvor de fortæller om løsninger, som vi er underleverandør til.
Move Innovation kåret som Gazellevirksomhed
Vi er blevet kåret som en Børsen Gazellevirksomhed i både 2017 og 2018 - et udtryk for at Move Innovation er en virksomhed i vækst.
MiWire kåret som vinder af Danish Tech Challenge
Move Innovation har været udviklingshus for MiWire, der i 2018 vandt Danish Tech Challenge og hovedpræmien på 500.000 kr.
Bæredygtig teknologiudvikling i Next Step Challenge
Vi har deltaget i Next Step Challenge 2018 i kategorien Energi Efficient Technology med både Move Innovation og vores samarbejdspartnere hos Mouldflo.
Mouldflo udvalgt til Top 500 af Hello Tomorrow
Move Innovation har udviklet teknologien for Mouldflo, der i 2018 blev udvalgt som en af verdens Top 500 deeptech virksomheder i Hello Tomorrow.
Spiromagic nomineret til Danish Design Award
Vi har udviklet Spiromagic, der i 2016 blev bemærket for sin designløsning som finalist i Danish Design Award.
Forskningsbaseret udvikling med DTU og LEGO
Vi deltager gerne i forskningsprojekter sammen med danske universiteter og store danske virksomheder - som i dette samarbejde med DTU og LEGO.
Samarbejde med Medicoindustrien for start-ups
Via Spiromagic er vi en del af Medicoindustrien med det formål at skabe gode udviklings- og vækstbetingelser for nye medico-startups.
Brugerorienteret telemedicin med Syddansk Universitet
Vi har udviklet telemedicinske løsninger i mange år - bl.a. Spiromagic, der er forfinet i samarbejde med Patient@home og Syddansk Universitet.
OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.