slider6818
  • Om Move Innovation

vibrænderforatskabeinnovativeprodukterogloesninger6815

Vi brænder for at skabe innovative produkter og løsninger

Move Innovation er et ambitiøst udviklingshus, som siden 2010 har skabt nye produkter og løsninger for vores kunder, der spænder fra iværksættere til nogle af de største danske industrikoncerner. Vi laver elektronisk produktudvikling, der skaber forandring – både i hjemmet og på produktionsgulvet.

I Move Innovation er vi do'ere, og vi giver vores kunder hurtige og konkrete resultater. Vi designer, udvikler, tester og servicerer lige fra behovet opstår, til det færdige produkt er produceret - uanset om der er tale om en komponent, et apparat eller en løsning. Bagefter sørger vi ligeledes for at producere, vedligeholde og opgradere produkterne.

Vores succeskriterie er mersalg eller sparede omkostninger for vores kunder. Vi har mere end et årtis erfaring med udvikling af innovative løsninger, og vi skræddersyr vores ekspertteams, så vores kunder bliver suppleret med præcis de kompetencer, der passer til deres behov. 

Siden 2010 har vi udviklet mere end 80 projekter for kunder med elektroniske løsninger som resultat. Vores løsninger anvendes i dag over hele verden - lige fra ørkenbyer til verdens metropoler. 

hososersparringogeffektivitetihoejsædet7711

Hos os Er sparring og effektivitet i højsædet

Medarbejderne i Move Innovation har en bred vifte af forskellige spidskompetencer, og i et projekt trækkes der på alles ekspertise. Her er al viden samlet under ét tag, og det betyder, at vi hurtigt rammer plet.

Vi arbejder altid i tværdisciplinære teams, der er skræddersyet til hvert enkelt projekt. Dermed sikres et ekstremt højt vidensniveau, der gør det muligt for os at arbejde målrettet og at skyde genvej.

Udover vores kompetente ingeniører har vi de nødvendige fagfolk og faciliteter til at klargøre de løsninger, vi udvikler, til produktion. Dette sikrer en effektiv proces, hvor eventuelle produktionsudfordringer bliver opdaget og løst umiddelbart, således at vi hurtigt kan tage et produkt fra idé til 0-serieproduktion.

Produktionsindustrien og medicoindustrien fylder meget i vores portefølje, og vi er eksperter i både produktionsoptimering og efterlevelse af medicinske standarter. Vi samarbejder ligeledes ofte med startups og innovationsselskaber, som vi både hjælper med ideudvikling samt med at få produkterne på markedet.

hvadbeskæftigerenmoveinnovationmedarbejdersigmed6816

Hvad beskæftiger en Move Innovation medarbejder sig med?

I Move Innovation er vi et blandet team af dynamiske, dygtige unge og erfarne ingeniører, som dedikeret arbejder med udvikling af produkter med fokus på elektronik, apparater og løsninger.

Vi arbejder som konsulenter for vores kunder fra vores lokaler i Søborg, der er specielt indrettet til os med værksted, laboratorie og produktionsfaciliteter.

Vi arbejder på flere forskellige projekter på kryds og tværs, eller i specielle teams på større projekter. Samarbejde med kollegaer og med kunder er en meget vigtig del af dagligdagen hos os.

Da vi har en flad organisationsstruktur, betyder det i praksis, at alle medarbejdere er selvledende og bliver givet et stort ansvar. 

Arbejdsopgaverne hos Move Innovation er afvekslende og uforudsigelige, hvilket skaber et dynamisk og spændende arbejdsmiljø. Der er plads til at føre ideer og ambitioner ud i livet, samt lære noget nyt og blive udfordret på sine faglige kompetencer.

vigiverpladstilpersonligudfoldelse6817

Vi giver plads til personlig udfoldelse

Vi finder det meget vigtigt, at have tillid til alle medarbejdere som mennesker. Vi giver plads til alle, og der er rig mulighed for at bruge vores arbejdslokaler i fritiden, hvis man går med en hobby, som kræver plads eller værktøjer som vi har stående i laboratoriet. Vi har eksempelvis en medarbejder som har printet reservedele til sit fiskehjul. Den slags synes vi er fedt!

I efteråret 2016 flyttede vi også ind i nyindrettede lokaler med blandt andet værksted, hvor vores hardware ingenører laver prototyperne. Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad og fredagsøl i køkkenet, tages der initiativ til at gå ud at spise, gå til ølfestival, tage på fisketur og meget mere. 

video13063

Velkommen indenfor hos os i Move Innovation.
Vi har lavet en video, hvor du kan få en rundtur på vores kontor, med køkken, laboratorie, værksted og produktion. 

slideroel7270
  • Move Innovation på øl festival

sliderdhl7138
  • Move Innovation til Copenhagen DHL

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.