slider6818
  • OM OS

imageandtext6815

Hos Move Innovation brænder vi for at skabe innovative produkter!

Move Innovation blev etableret i 2009 af Martin Hansen (CTO) og har en målsætning om at skabe mindst ét nyt salgbart produkt om året. Vi arbejder som konsulenter for vores kunder, og det sker altid på kontoret i vores lokaler i Søborg. Vores medarbejdere kan arbejde på flere forskellige projekter på kryds og tværs og i specielle teams på større projekter. Move Innovation er et innovationsselskab, som er vokset til det dobbelte siden 2016.

 

imageandtext16816

Hvad beskæftigeR En Move Innovation medarbejder Sig med?

Hos Move Innovation er vi et team af ingenører, som samarbejder og sparrer undervejs i vores udviklingsprocesser, og vi "tager kunden i hånden" fra start til slut. Da vi har en flad organisationsstruktur, betyder det i praksis, at alle medarbejdere er selvledende og bliver givet et stort ansvar. Derudover er samarbejde med kollegaer og med kunder en meget vigtig del af dagligdagen hos os.
Arbejdsopgaverne hos Move Innovation er afvekslende og uforudsigelige, hvilket skaber et dynamisk og spændende arbejdsmiljø. Der er plads til at føre ideer og ambitioner ud i livet, samt lære noget nyt og blive udfordret på sine faglige kompetencer.

imageandtext26817

Vi giver plads til personlig udfoldelse

Vi finder det meget vigtigt, at have tillid til alle medarbejdere som mennesker. Vi giver plads til alle, og der er rig mulighed for at bruge vores arbejdslokaler i fritiden, hvis man går med en hobby, som kræver plads eller værktøjer som vi har stående i laboratoriet. Vi har eksempelvis en medarbejder som har printet reservedele til sit fiskehjul. Den slags synes vi er fedt!

I efteråret 2016 flyttede vi også ind i nyindrettede lokaler med blandt andet værksted, hvor vores hardware ingenører laver prototyperne. Vi har et virkelig godt kollegialt miljø, hvor flere dyrker sport sammen og foruden fredagsmorgenmad og fredagsøl i køkkenet, tages der initiativ til at gå ud at spise, gå til ølfestival og sommerfest hvor familien er inviteret med.

slideroel7270
  • Move Innovation på øl festival 2018

slider17138
  • Move Innovation til Copenhagen DHL 2017

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.