slider14146
  • FoodTech

tekst14147

FoodTech, fødevareteknologi og fødevareindustrien er en innovativ og spændende branche, som er i rivende udvikling. Det kræver viden inden for en bred vifte af områder at møde udfordringerne i forbindelse med globale markedskrav, ændrede forbrugerkrav, bæredygtighed, socialt ansvar og konkurrenceevne. Vi har udviklet udstyr, teknologi og løsninger til forskellige aktører indenfor FoodTech branchen og kender til de forskellige krav ift. fødevaresikkerhed og fødevarekvalitet. 

Skal du have hjælp til at udvikle fremtidens fødevareteknologi med fokus på smag, sundhed, bæredygtighed, fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed, så er Move Innovation en oplagt partner. Vi kender til de nyeste teknologier og har stort kendskab til at drive produktionen i en fødevarevirksomhed. 

tekstimage14148

Move innovation er stedet hvor gode ideer mødes og udvikler sig, og vi har blandt andet hjulpet Glycospot med at optimere deres mikro-spektrofotometer, som kan måle enzymaktiviteten i eksempelvis produktionen af brød eller øl, det kan du læse mere om her.

Derudover har vi også hjulpet FoodOp med udviklingen af digitale vægte, som måler madspild i bl.a. kantiner, restauranter og hoteller. Ved denne udvikling var det vigtigt, at designet skulle kunne holde til varme fade og indgå i et miljø med fødevarer. Du kan læse mere om udviklingen her. 

OM MOVE INNOVATION

Move Innovation er eksperter i udvikling af produkter og fokuserer på innovative, mekatroniske løsninger. Vi er specialister inden for apparat-, løsnings- og komponentudvikling. I vores arbejde med forskelligartede projekter, har vi udviklet fra idé til produkt, fungeret som udviklingsafdeling og tilbudt ekspertviden som konsulenter.

KONTAKT

Move Innovation

Dynamovej 11, 2. Tv.
DK-2860 Søborg
Tel: +45 32205060
Email: info@moveinnovation.dk

CVR: 32777066

 

Vores vision

Vi lever og ånder for mekatroniske løsninger. Vores mål er at digitalisere den danske industri.